tag:blogger.com,1999:blog-3832100886528788807.post8716187724779905687..comments2024-03-14T00:49:44.545+02:00Comments on Cogito ergo sum: Ένα καραφάκιteddygrhttp://www.blogger.com/profile/08814193683097482776noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3832100886528788807.post-57223937833006487932012-08-26T08:38:11.613+02:002012-08-26T08:38:11.613+02:00Ε, λοιπόν εγώ βάζω παγάκι. Ένα. Και το κατεβάζω ευ...Ε, λοιπόν εγώ βάζω παγάκι. Ένα. Και το κατεβάζω ευχάριστα χωρίς νερό, φυστίκια και στραγάλια. Ένα παγάκι μου αρκεί και δεν το νερώνω άλλο.<br />Θαυμάζω τις γνώσεις σας περί ούζου και τις μάρκες που κυκλοφορούν. Να υποθέσω ότι οι περισσότερες (αν όχι όλες) είναι από Μυτιλήνη μεριά; Δεν έχω πάει ποτέ μου γι' αυτό έμεινα "πίσω".<br />Πάντως δεν θεωρώ ότι πρέπει να διαθέτεις ντοκτορά γευσιγνωσίας για να απολαύσεις το ουζάκι σου στη παραλία.<br />Περί ορέξεως ... που λένε!<br />Εγώ απολαμβάνω το ουζάκι του ξάδελφου που έχει ποτοποιία στον Αλισσό. Το πίνω χρόνια και το'χω μάθει. Και κάτι "12" ή "Πιλαβά" ούτε να τα βλέπω. Είπαμε, τα υπόλοιπα που αναφέρετε δεν τα γνωρίζω.<br />Άσχετο: φέτος δεν πήγες στο νησί "σου"; Κρίση ή δουλειές βρε Θόδωρα;ακυβέρνητοςhttps://www.blogger.com/profile/01803406756110146494noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3832100886528788807.post-28227011781200693842012-08-16T13:04:05.143+02:002012-08-16T13:04:05.143+02:00Αν το βρεις αυτό:
Τσίπουρο "Νταραίος"
...Αν το βρεις αυτό:<br /><br /><a href="http://www.dionysiakelaria.gr/el/tsipouro-ntaraios" rel="nofollow">Τσίπουρο "Νταραίος"</a><br /><br />στα μέρη σου (και σού αρέσει το τσίπουρο) χτύπα το!<br />(καθότι δεν πίνω ούζο)<br /><br />Με τις υγείες μας!spiral architecthttps://www.blogger.com/profile/09282387117043108702noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3832100886528788807.post-45066206874956904462012-08-14T21:48:15.458+02:002012-08-14T21:48:15.458+02:00Αχ Θοδωρή θα σε μαλώσω !
Δεν έχει σχέση "Βαρβ...Αχ Θοδωρή θα σε μαλώσω !<br />Δεν έχει σχέση "Βαρβαγιάννης" με Πλωμάρι, Μίνι, Αρβανίτη, Αγουρίδη, Χρυσανθακόπουλου, Χάχαλη, Πιλαβά ή χύμα από τον Χριστόδουλο.<br />Για ενημέρωση: εκεί που ζεις μέχρι πριν δυο - τρεις μήνες υπήρχε "Σαμαρά" (μπλέ & κόκκινο), τώρα υπάρχει μόνο "Πιτσιλαδή".Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3832100886528788807.post-73964536786963119072012-08-14T19:15:26.234+02:002012-08-14T19:15:26.234+02:00Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι τούτο το ιστολόγιο διαθέτ...Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι τούτο το ιστολόγιο διαθέτει αναγνώστες με τόσο εκλεπτυσμένο αισθητήριο περί το ούζο!<br /><br />Και όχι μόνο Τικέλλη, αγαπητέ TRASH. Και Σαμαρά (μπλέ ή κόκκινο, ανάλογα τα κέφια) και Σμυρνιώ (η ειδική έκδοσή του για την "Μουριά του Μυριβήλη" στην Σκάλα Συκαμνιάς με εξέπληξε ευχάριστα) και Κέφι (εντυπωσιακό ανάλαφρο) και Μαθιός (με το "πονηρό" παραθυράκι στην ετικέττα) και τόσα άλλα ούζα μικρών παραγωγών, το καθένα με το δικό του χαρμάνι. Όρεξη να 'χεις να δοκιμάζεις... Και πάντα σκέτα, φυσικά!!<br /><br />Δυστυχώς, η μικρή παραγωγή όλων αυτών τα κάνει δυσεύρετα στην υπόλοιπη Ελλάδα. Έτσι βολευόμαστε με Πλωμάρι, Μίνι και Βαρβαγιάννη. Μπλέντερ; Ίσως. Αλλά καλό μπλέντερ!teddygrhttps://www.blogger.com/profile/08814193683097482776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3832100886528788807.post-4833520683703115852012-08-14T18:42:12.472+02:002012-08-14T18:42:12.472+02:00Το Πιτσιλαδή το ανακάλυψα φαντάρος στην Λέσβο. Και...Το Πιτσιλαδή το ανακάλυψα φαντάρος στην Λέσβο. Και από τότε το λάτρεψα. Το δυστύχημα είναι πως εκτός του νησιού είναι δυσεύρετο.<br />Αν βρείς ποτέ Τικέλη πιές το ανεπιφύλακτα, αλλά πρόσεξε γιατί βαράει περίεργα (όχι πολύ-περίεργα).TRASHhttps://www.blogger.com/profile/07066912726859998710noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3832100886528788807.post-89908758450457425382012-08-14T02:53:46.628+02:002012-08-14T02:53:46.628+02:00Όλα καλά και άγια τα λες αλλά όχι και να συγκρίνει...Όλα καλά και άγια τα λες αλλά όχι και να συγκρίνεις "Πιτσιλαδή" με "Αρβανίτη" !!!<br />Το ένα απόσταγμα 100% και το άλλο χαρμάνι φτιαγμένο στο μπλέντερ !!!Anonymousnoreply@blogger.com