Πνευματικά δικαιώματα δεν υπάρχουν. Οι ιδέες πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθερα. Άρα...
... η αντιγραφή όχι απλώς επιτρέπεται αλλά είναι και επιθυμητή, ακόμη και χωρίς αναφορά της πηγής!

Η γλώσσα κόκκαλα τσακίζει

- "Ο λόγος που μ' άφησες έξω από την υπόθεση", είπε ήσυχα, "ήταν ότι νόμισες πως η αστυνομία δεν θα πίστευε ότι σκέτη περιέργεια μ' έσπρωξε να κατέβω εκεί κάτω χτες το βράδυ. Θα υποψιάζονταν ίσως ότι είχα κάποιον ύποπτο λόγο και θα με σφυροκοπούσαν μέχρι να σπάσω".
- "Πώς ξέρεις αν δεν σκέφτηκα το ίδιο πράγμα;"
- "Οι αστυνομικοί είναι κι αυτοί άνθρωποι", είπε ξεκάρφωτα.
- "Έχω ακούσει ότι σαν τέτοιοι ξεκινάνε".

[Ραίημοντ Τσάντλερ, "Αντίο, γλυκειά μου", εκδόσεις Λυχνάρι, 1990 (σελ.: 54)]

27 Νοεμβρίου 2013

Η "δημοκρατία" τής αστυνομικής καταστολής (9)

Όπως προαναγγείλαμε χτες, ιδού και ορισμένα "θλιβερά συμβάντα" από το 2000 και δώθε. Πρέπει να επαναλάβω ότι ο κατάλογος είναι ενδεικτικός και περιλαμβάνει κυρίως θανατηφόρα περιστατικά. Εξυπακούεται ότι οι περιπτώσεις βίαιων καταστολών δίχως νεκρούς είναι απείρως πολλαπλάσιες:

- 20/2/2000: Στην Λούτσα, ο υπαστυνόμος Θοδωρής Χαλουλάκος εντοπίζει αυτοκίνητο στο οποίο επιβαίνουν τέσσερις νέοι. Τους θεωρεί ύποπτους για διακίνηση ναρκωτικών (όπως ισχυρίστηκε στην απολογία του) και πυροβολεί. Πετυχαίνει τον 18χρονο Σωτήρη Καρτσιώτη στην σπονδυλική στήλη. Ο Καρτσιώτης μένει παράλυτος.

- 25/3/2000 Στην Θεσσαλονίκη, ο αστυνομικός Γιώργος Ατματζίδης κάνει σήμα στον 17χρονο Νίκο Λεωνίδη να σταματήσει για έλεγχο. Ο Λεωνίδης "πουλάει τσαμπουκά". Ο Ατματζίδης τον καθαρίζει με μια σφαίρα στο αφτί. Η ΕΔΕ που γίνεται βγάζει λάδι τον Ατματζίδη, ο οποίος απαλλάσσεται με βούλευμα, αλλά ο Άρειος Πάγος ασκεί αναίρεση. Τελικά, το μικτό ορκωτό Κατερίνης αποδέχεται ότι ο αστυνομικός "δέχθηκε αγκωνιά και λόγω του πόνου που αισθάνθηκε και του αιφνιδιασμού, εκπυρσοκρότησε το όπλο του που δεν είχε ασφάλεια" και τον απαλλάσσει στις 22/6/2005.

- 27/4/2000: Στις φυλακές τού Αυλώνα, οι κρατούμενοι εξεγείρονται. Η αστυνομία αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να κάνει ζάφτι ούτε φυλακισμένους δίχως να χρησιμοποιήσει όπλα, αφού ένας ανήλικος αλβανός κρατούμενος σκοτώνεται με μια σφαίρα στον τράχηλο. Το όνομα του θύτη δεν έγινε ποτέ γνωστό.

- 14/6/2000: Η συνηθισμένη ιστορία: συνοριοφύλακες σκοτώνουν μετανάστη. Αυτή την φορά το θύμα είναι πακιστανός και το περιστατικό λαμβάνει χώρα στο Μεγάλο Δέρειο Έβρου.

- 1/11/2000: Στο Μοσχοχώρι Κρυσταλλοπηγής, αστυνομικοί σκοτώνουν "αμυνόμενοι" τον αλβανό Μπλένταρ Κόσκου. Το όπλο που υποτίθεται πως είχε το θύμα, δεν βρέθηκε ποτέ.

- 8/2/2001: Στον Άγιο Στέφανο, η αστυνομία κάνει έφοδο σε εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου διαβιούν αλβανοί μετανάστες. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο 16χρονος Ρεφάτ Ταφίλι. Ο Ταφίλι δέχεται τις "περιποιήσεις" των αστυνομικών μέχρι που λιποθυμάει. Οι αστυνομικοί τον πετούν στον δρόμο για να τον ξεφορτωθούν. Συμπατριώτες του τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου μπαίνει επειγόντως στο χειρουργείο με ρήξη σπλήνας από το πολύ ξύλο. Οι γιατροί κάνουν σπληνεκτομή. Μόλις ο Ταφίλι βγαίνει από το νοσοκομείο, συλλαμβάνεται για να απελαθεί. Μένει στο κρατητήριο πέντε ημέρες και υφίσταται μετεγχειρητική λοίμωξη. Χρειάζεται η παρέμβαση του υπουργού δημόσιας τάξης για να αφεθεί ελεύθερος.

- 13/2/2001: Ο ρουμάνος Κονσταντίν Κατούρ τραυματίζεται βαρειά κατά την σύλληψή του. Αντί να τον πάνε στο νοσοκομείο, οι αστυνομικοί τον κλείνουν στο κρατητήριο όπου πεθαίνει αβοήθητος.

- 20/2/2001: Στις φυλακές Κορυδαλλού πεθαίνει ο 23χρονος Μιχάλης Κιβωτός. Παρακαλούσε να τον στείλουν στο νοσοκομείο επειδή είχε σοβαρό καρδιακό νόσημα και μεσογειακή αναιμία αλλά κανείς δεν συγκινήθηκε.

- 4/6/2001: Στην Κρυσταλλοπηγή Καστοριάς, εκπυρσοκροτεί τυχαία το όπλο συνοριοφύλακα που σκόνταψε. Αποτέλεσμα: ο 15χρονος αλβανός Αφρίμ Σάλλα μένει παράλυτος. Οι συγγενείς του καταφεύγουν στην δικαιοσύνη και κάνουν αγωγή αποζημιώσεως. Ο εισαγγελέας έκρινε ότι δεν υπήρχαν λόγοι δίωξης οιουδήποτε συνοριοφύλακα, όμως το τριμελές διοικητικό πρωτοδικείο Κοζάνης επιδικάζει αποζημίωση 267.297 ευρώ υπέρ τού θύματος.

- 24/10/2001: Στο Ζεφύρι, ο αστυνομικός τής ομάδας "Ζ" Γιώργος Τυλλιανάκης κάνει σήμα στο αυτοκίνητο που οδηγεί ο 21χρονος τσιγγάνος Μαρίνος Χριστόπουλος. Καθώς ο Χριστόπουλος δεν συμμορφώνεται, ο Τυλλιανάκης στέκεται στην μέση τού δρόμου με τα πόδια ανοιχτά, σημαδεύει και εκτελεί τον Χριστόπουλο με μια σφαίρα στο πίσω μέρος τού κεφαλιού. Αργότερα, ο Τυλλιανάκης ισχυρίστηκε ότι παραπάτησε και το όπλο εκπυρσοκρότησε. Παρά την επέμβαση του Συνήγορου του Πολίτη (όπου κατέφυγε η αδελφή τού θύματος), ο Τυλλιανάκης δεν τίθεται καν σε διαθεσιμότητα. Τελικά, ο αστυνομικός αποτάσσεται με πρωτοβουλία τού αρχηγού τής αστυνομίας και εναντίον του ασκείται ποινική δίωξη. Ο Τυλλιανάκης καταδικάζεται σε κάθειρξη 13 ετών για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

- 21/11/2001: Σε καφετέρια στην πλατεία Αμερικής, ο πιωμένος αλβανός Σεντγκάκ Σελνίκου βγάζει μαχαίρι και "απειλεί" πέντε αστυνομικούς που τον σημαδεύουν με τα όπλα τους. Ο αστυφύλακας Γιάννης Ριζόπουλος αποδεικνύεται τόσο κάφρος ώστε εκτελεί τον Σελνίκου με μια σφαίρα στο κεφάλι. Και τώρα αρχίζει η μεγάλη κωμωδία: η ΕΛ.ΑΣ. δεν θέτει τον Ριζόπουλο σε διαθεσιμότητα [Λεπτομέρεια: Στις 13/11/2001, η ΕΛ.ΑΣ. είχε θέσει σε διαθεσιμότητα τον αστυνομικό Μιχάλη Λάγιο, επειδή βρέθηκε να έχει πάνω του ενάμισυ γραμμάριο χασίς. Προφανώς, η κατοχή ενάμισυ γραμμαρίου χασίς είναι απείρως σοβαρώτερο αδίκημα από την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός ανθρώπου]- γίνεται ΕΔΕ που αποφαίνεται ότι ο Ριζόπουλος πρέπει να τιμωρηθεί με αργία και απόλυση - το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο τον απαλλάσσει - στις 24/11/2003 το δικαστήριο τον αθώωνει από την κατηγορία τής ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Όλα καλά.

- 7/5/2003: Ο 25χρονος Αριστείδης Νεοφώτιστος οδηγείται στο τμήμα τής Νέας Φιλαδέλφειας για εξακρίβωση στοιχείων. Από κει βγαίνει νεκρός, με εμφανή σημάδια κακοποίησης. Επίσημη αιτία θανάτου: έμφραγμα.

- 9/12/2003: Η συνηθισμένη ιστορία επαναλαμβάνεται στα Ανώγεια: αυτοκίνητο δεν σταματάει σε μπλόκο τής αστυνομίας και οι αστυνομικοί πυροβολούν. Αυτή την φορά νεκρός είναι ο 22χρονος Ηρακλής Μαραγκάκης.

- 13/1/2004: Κατά την διάρκεια κράτησής του από την αστυνομία Ρεθύμνης, πεθαίνει ο 42χρονος Μοχάμεντ Χαμούτ. Επίσημη δικαολογία: παθολογικά αίτια. Πάντως, ο ιατροδικαστής διέγνωσε εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού.

- 11/8/2004: Μοτοσυκλέττα σταματά έξω από καφετέρια των Αμπελοκήπων, κοντά στην ΓΑΔΑ. Ο ένας από τους δυο επιβαίνοντες φέρει μπλούζα με σήμα των ΕΚΑΜ και αλεξίσφαιρο γιλέκο με ένδειξη POLICE. Και οι δύο επιτίθενται κατά του 36χρονου αλβανού Λουάν Μπερντελίμα, ο οποίος κάθεται στην καφετέρια με την παρέα του. Όταν τελείωσαν, ο Μπερντελίμα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου έζησε για δυο εβδομάδες ακόμη. Όπως κατέθεσε ένας από την παρέα του στην καφετέρια, λίγο πριν το επεισόδιο τους είχε βρίσει ένας έλληνας, ο οποίος νόμισε ότι τον κοίταξαν προκλητικά και τους είπε ότι τώρα θα μετάνοιωναν που ήρθαν στην Ελλάδα. Η υπόθεση θάφτηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

- 25/6/2005: Στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον 36χρονο Βασίλη Καραλευθέρη και τον φίλο του, επειδή στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν αποτσίγαρα με χασίς. Λίγες ώρες αργότερα, ο Καραλευθέρης βρέθηκε καμμένος στο κελλί του, με τα χέρια δεμένα πίσω. Με απόφαση του Γιάννη Κούτρα, εισαγγελέα πρωτοδικών Κοζάνης, οι αστυνομικοί τού τμήματος απαλλάχθηκαν και η ευθύνη για την φωτιά αποδόθηκε στον ίδιο τον Καραλευθέρη.

- 17/11/2006: Στην Θεσσαλονίκη, ο κύπριος φοιτητής Αυγουστίνος Δημητρίου σακατεύεται από ανηλεή χτυπήματα οκτώ αστυνομικών, οι οποίοι τον θεώρησαν ύποπτο επειδή φορούσε πράσινα παπούτσια. Όλη η Ελλάδα γέλασε όταν ανακοινώθηκε η επίσημη εκδοχή τής αστυνομίας για τον τραυματισμό του: "έπεσε και χτύπησε σε ζαρντινιέρα"! Ευτυχώς, κάποιος είχε τραβήξει σε βίντεο την κτηνωδία των αστυνομικών και η αλήθεια βγήκε στο φως.

- 1/6/2008: Στην Λευκίμμη τής Κέρκυρας, αστυνομικοί χτυπούν στα τυφλά, προσπαθώντας να διαλύσουν διαμαρτυρία των κατοίκων. Μεταξύ άλλων, χτυπούν και διερχόμενο οδηγό δικύκλου, ο οποίος χάνει τον έλεγχο του οχήματός του και πέφτει πάνω στην διαδηλώτρια Μαρία Κουλούρη. Η Κουλούρη εξέπνευσε τέσσερις μέρες αργότερα.

- 7/8/2008: Στον Αλμυρό, αστυνομικοί καταδιώκουν αυτοκίνητο που δεν σταμάτησε σε μπλόκο. Το ακινητοποιούν αλλά οι επιβαίνοντες το βάζουν στα πόδια. Οι αστυνομικοί πυροβολούν και σκοτώνουν τον έναν. Ισχυρίστηκαν ότι οι διωκόμενοι οπλοφορούσαν αλλά το μόνο που βρέθηκε στον τόπο τής τραγωδίας ήσαν οι κάλυκες από τα όπλα των αστυνομικών.

- 26/10/2008: Στην Πέτρου Ράλλη, έξω από την Διεύθυνση Αλλοδαπών, μαζεύονται εκατοντάδες μετανάστες με την ελπίδα να εξασφαλίσουν άδεια παραμονής. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να τους διαλύσουν με τα γκλομπ. Οι μετανάστες το βάζουν στα πόδια, αφήνοντας πίσω τους δεκάδες τραυματιών. Οι αστυνομικοί τους κυνηγούν, συνεχίζοντας τις ροπαλιές. Από τα χτυπήματα πέφτει νεκρός ο μετανάστης Μοντασέρ Μοχάμεντ Ασράφ. Το πτώμα του βρίσκεται σε ένα ρέμα. Οι έρευνες της αστυνομίας "απέδειξαν" ότι ο Ασράφ είχε πάει εκεί για κατούρημα, γλίστρησε κι έπεσε.

- 6/12/2008: Δεν χρειάζεται πολλά λόγια για την πασίγνωστη δολοφονία τού 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα στα Εξάρχεια. Πρόκειται για υπόθεση που συντάραξε το πανελλήνιο και εξακολουθεί να προκαλεί αντιδράσεις μέχρι σήμερα.

- 3/1/2009: Πάλι στην Πέτρου Ράλλη, πάλι στην Διεύθυνση Αλλοδαπών, πάλι αστυνομική επίθεση με ρόπαλα κατά των μεταναστών. Αυτή την φορά πέφτει νεκρός ο 24χρονος μπαγκλαντεσιανός Χουσεΐν Ζαχιντούλ. Διαβολική λεπτομέρεια: ο Ζαχιντούλ βρέθηκε νεκρός στο ίδιο ρέμα όπου είχε βρεθεί ο Ασράφ στις 26 του περασμένου Οκτώβρη. Αυτή την φορά, όμως, η αστυνομία δεν χρειάστηκε να κάνει λόγο για "κατούρημα" επειδή το πτώμα τού Ζαχιντούλ βρέθηκε τα χαράματα της επόμενης μέρας. Στο ημερολόγιο συμβάντων η αστυνομία δεν κατέγραψε κανένα επεισόδιο.


Επειδή ο κατάλογος είναι ατελείωτος, κάπου εδώ θα σταματήσω με όλα τούτα τα -κατά Ευάγγελο Βενιζέλο- "θλιβερά συμβάντα", τα οποία χαρακτηρίζονται από -πάντα κατά Ευάγγελο Βενιζέλο- "υπέρβαση του μέτρου", παρ' ότι ο σοφός και πολυπράγμων αρχηγός τού ΠαΣοΚ δεν μας έχει διευκρινίσει από πού και πέρα υπάρχει "υπέρβαση", ώστε να μάθουμε κι εμείς τα "αποδεκτά όρια" της βίας, την οποία -υποτίθεται πως- "οφείλουμε να καταδικάζουμε απ' όπου κι αν προέρχεται".

Στο επόμενο θα ρίξουμε μια ματιά σε μια άλλη πλευρά τής "δημοκρατικής" καταστολής. Εκεί όπου η αστυνομία επεμβαίνει για να "αποκαταστήσει την τάξιν" σε πανεπιστημιακούς χώρους.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΥΠΗΡΧΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΜΟΡΦΕΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Ή ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ:

'ΚΑΤΩ' ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. 'ΟΞΩ' Ο ΛΑΘΡΕΠΙΚΟΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΧΙΑ...!!!

'ΔΕΝ' ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ_.

teddygr είπε...

@ Ανώνυμος

Αποδεικνύεις για πολλοστή φορά πως, όποιος θέλει να πετάξει μια μαλακία, κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του. Προφανώς, είναι τόσο "μάγκας" ώστε φοβάται το κονσερβοκούτι.

Λοιπόν, για να τελειώνουμε. Δεν έχουμε καμμιά διάθεση να κρατήσουμε τα "κουλά" μας μακρυά από την αστυνομία. Όσο η αστυνομία επιμένει να στέκεται απέναντι από τον λαό, τόσο θα την αντιμετωπίζουμε ως εχθρό και θα της φερόμαστε ανάλογα. Και στο τέλος θα δούμε ποιανού θα περάσει.

Γκέγκε;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ "ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ" ΤΟΤΕ... ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ 'ΔΕΝ' ΜΑΣΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΡΩΜΕ "ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ". ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΙΚΑ ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ. ΣΩΣΤΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: "ΓΚΕΚΕ" ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ, ΨΕΥΔΟΜΑΓΚΑ_.

teddygr είπε...

@ Ανώνυμος

Οι "ψευδόμαγκες" κρύβονται στην ανωνυμία τους. Εγώ δείχνω την φάτσα μου φόρα-παρτίδα. Αυτός που κρύβεται και μπινελικώνει με την ασφάλεια της ανωνυμίας του είσαι εσύ. Γκέγκε;

Πάμε παρακάτω. Αφού οι ένστολοι χρησιμοποιούν όπλα, έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει όπλο κι αυτός που είναι απέναντί τους. Το πρόβλημα είναι πως τα θύματα που ανέφερα στα κείμενά μου ήσαν όλα άοπλα.

Τώρα, θα μου πεις, προσπαθώ να σου μιλήσω σοβαρά και χάνω τα λόγια μου. Καθ' όσον, "εσείς" (αλήθεια, ποιοί ακριβώς είσαστε "εσείς";) το μυαλό σας το έχετε στην σαλαμούρα και δεν νογάτε. Οπότε, αποκλείεται να κάνετε "γκέγκε".

Περαστικά!



Ανώνυμος είπε...

ΧΜΜΜΜ...!!!
ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΡΧΕΣ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ, ΓΑΜΙΕΣΘΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ...!!!

'FUCK DIRTY ANARCHY AND GAYS'_.

teddygr είπε...

Βρε καλώς τον! Καιρό είχες να πετάξεις την παπαριά σου και μας έλειψες...
Καλά, για τους ανάρχες ξέρουμε. Εσείς, όμως, πού "γαμιέσθε", θα μας πεις;

Ανώνυμος είπε...

Σιγά που ήσαν "άοπλα" τα παραπάνω "θύματα" και συγκεκριμένα το ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΣΚΥΛΟ ο Σελνίκου από την πλατεία Αμερικής. "Σωστός" μπεκρούλιακας και κατά συνέπεια... ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ λοιπόν, γι'αυτό "έφαγε" μια για πάντα την κεφάλα του από τα πυρά των μπάτσων. Γι'αυτό λοιπόν:
ΟΧΙ σε μένα ΨΕΜΑΤΑ_.

teddygr είπε...

Το πόσο μ' αρέσει το ανύπαρκτο μυαλό που κουμαντάρουν οι φασιστοκέφαλοι, δεν λέγεται. Όταν ο καλύτερος τρόπος που έχουν πέντε αστυνομικοί με όπλα για να κουμαντάρουν έναν μεθυσμένο με μαχαίρι είναι να τον πυροβολήσουν στο κεφάλι, να χέσω την λογική τους, την ικανότητά τους και την εκπαίδευσή τους.

Όσο για τον συλλογισμό που οδηγεί στο θεώρημα (ή μήπως αξίωμα;) ότι ο κάθε μεθυσμένος είναι "μπεκρούλιακας" και ο κάθε μπεκρούλιακας είναι μαχαιροβγάλτης, τι να πω; Σε τέτοια άρρητα ύψη επαγωγικής σκέψης είναι αδύνατον να φτάσει η ουτιδανότητά μου.

ΥΓ: Αν έχεις άγνωστες λέξεις στα παραπάνω, άνοιξε ένα λεξικό. Κι αν δεν ξέρεις τι είναι λεξικό, ψάξε στο Google.

Ανώνυμος είπε...

Η μεγαλύτερη ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗΣ λαίλαπα στον κόσμο είναι το κατεξοχήν και ΑΝΕΥ αμφιβολίας ΙΣΛΑΜ, το οποίον όποιος θεωρεί δε και καλά... "θρησκεία" είναι όχι απλώς ΜΑΛΑΚΑΣ, αλλά κατάγεται αναμφίβολα από ΑΛΛΟΝ πλανήτη Γι'αυτό λοιπόν:

GAYS, ΑΝΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΓΑΜΙΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΜΑΜ...!!!

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ_.

teddygr είπε...

Εγώ θα επιμείνω κι ας μη πάρω απάντηση ποτέ: ονοματάκι δεν έχεις, λεβεντάκο μου; Κοτούλα είσαι και κακαρίζεις ανώνυμα;

Καλού-κακού, πάντως, μη βρεθείς ποτέ σε χαμάμ. Μπορεί να πέσεις πάνω σε κανένα gay και δεν είναι καθόλου σίγουρο ποιος θα γαμήσει ποιον (για ανάρχα ή μουσουλμάνο είναι σίγουρο και δεν το συζητάμε).

Παρεμπιπτόντως, προτιμώ χίλιες φορές τους gay από τους βρομόπουστες τους φασίστες. Το κατάλαβες ή θες να στο πω και με νοήματα;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είσαι και συ 'GAY' και το κρύβεις; Εχε όμως υπόψη σου πως και η πλειοψηφία των ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΩΝ στρέφονται ασύστολα κατά των στοιχείων της
ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ και γι'αυτό το λόγο τους αποδίδω ΕΠΑΙΝΟ.
ΜΠΡΑΒΟ τους επομένως_.